Hoe kan ik veranderen wie ik ben?


 
Auteur: sabrina      Gezien: 297      Datum: -

Een bepaald deel van jezelf kan je niet veranderen. De basis van je identiteit zit in je genen. Maar, de meeste dingen die mensen niet leuk vinden aan zichzelf behoren niet tot die basis, en kan je dus wel veranderen.

  • Verander je uiterlijk. Dit klinkt misschien heel flauw, maar door er anders uit te zien maak je het voor jezelf ook makkelijker om te veranderen. Wees drastisch als dat goed voelt, neem extensies in je haar of een ander kleurtje erin, koop nieuwe kleren, begin (indien nodig of gewenst) met afvallen. Of doe het juist wat rustiger aan. Het is voor je motivatie belangrijk dat je er niet alleen anders uit gaat zien, maar beter. Zorg dat je nieuwe uitstraling past bij het soort persoon dat je zou willen zijn.
  • Begin nieuwe hobby's. Lees de interessante boeken waar je nooit aan toe bent gekomen, ga bij clubs en ga een keer bungeejumpen.
  • Vind nieuwe vrienden. Dit is makkelijker dan je denkt, als je maar in je achterhoofd houdt dat je niets te verliezen hebt! Denk erom, je zoekt naar leuke en interessante mensen in je leven. Als iemand je niet accepteert zoals je bent, dan ga je gewoon op zoek naar iemand anders.